assortiment
Vilten vaasjes
Lampenkappen
Lampenkap materialen
Kussens
Footstool op maat
Cadeaubon
Meubelstofferen
Meubelstoffen
Stoffeermaterialen
workshops
Workshop lampenkap@home
Workshop lampenkap
Workshop footstool
Workshop meubelstofferen
Workshop kussens
Inloopuurtje stofferen
Agenda workshops

 

NIEUW

workshop

lampenkap@home


Stoffeer thuis zelf

uw lampenkap

met onze

stap-voor-stap beschrijving

en online hulp!
 
Vanaf € 42,50

 

nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief:

naam 

email 

abonneer op nieuwsbrief

Of volg ons via:

i f p

meubelstoffen

 

Atelier Kleur is officieel dealer van DESIGNERS GUILD.

  

Voor het bewonderen van alle stoffen bent u van harte welkom!

 

 

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden


Bestellen bij Atelier Kleur
Bij een bestelling van één van onze meubelen/accessoires via onze website, mail of telefoon verbindt u zich automatisch aan de betalings- en leveringsvoorwaarden zoals op deze pagina beschreven. Na uw bestelling ontvangt u via mail een bevestiging als bewijs van uw bestelling van één van onze meubelen of woonaccessoires.


Betalen van uw bestelling of gestoffeerde meubel
Wanneer u Atelier Kleur een opdracht voor het stofferen van uw meubel geeft of een footstool op maat laat maken, vragen wij u om een aanbetaling van 25% van het offertebedrag. U betaalt uw bestelling of het resterende bedrag voor uw opdracht contant wanneer u het meubel/de woonaccessoire bij ons afhaalt. U kunt het te betalen bedrag ook voor de afhaaldatum aan ons overmaken op bankrekeningnummer NL47 RABO 0124 0585 23 t.n.v. S.R.C. van Amerongen in Den Haag.


Leveren van uw bestelling of gestoffeerde meubel
Uw bestelling bij Atelier Kleur kunt u op afspraak bij ons afhalen. Eventueel kunnen wij het meubel/de woonaccessoire ook naar u versturen. De kosten voor het verzenden via TNT of een koerier zijn voor uw rekening.


Algemeen
De vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Alle aanbiedingen van Atelier Kleur zijn vrijblijvend. Atelier Kleur behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen.

 

Privacy

Atelier Kleur verzamelt met de organisatie van workshops, de website, het versturen van nieuwsbrieven en beantwoorden van mailberichten en telefoongesprekken in sommige gevallen persoonsgegevens. Volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens mag dat alleen als en zolang dat noodzakelijk is. Hieronder leest u hoe we daarmee omgaan.


Algemeen
Persoonsgegevens mogen alleen voor welbepaalde doeleinden worden gebruikt. De gegevens die we van u opgeslagen hebben, worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan hieronder aangegeven. Daarnaast kan er een wettelijke plicht gelden om gegevens te overhandigen aan overheidsinstanties. Wij houden ons aan de wettelijke regels die hiervoor gelden.


Opdrachten, bestellingen en workshops
Voor het inplannen en uitvoeren van opdrachten, bestellingen en workshops leggen we persoonsgegevens vast om u goed van dienst te kunnen zijn. We gebruiken deze gegevens alleen om het contact met u te onderhouden. Tijdens de workshop kunnen foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen - na uw toestemming tijdens de workshop - worden gebruikt op Facebook en onze website.


Bezoek website
Zodra u de website bezoekt, leggen we uw IP-adres vast. Dat is noodzakelijk om de inhoud van de website naar u te kunnen verzenden. Daarnaast leggen we het IP-adres vast om mogelijk oneigenlijk gebruik van de website tegen te kunnen gaan en eenvoudige statistieken te kunnen bijhouden over het aantal bezoekers. Atelier Kleur gebruikt geen trackingcookies, ook niet van derde partijen.


Nieuwsbrieven
Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres opgeslagen. Het e-mailadres is noodzakelijk om u de nieuwsbrief te kunnen sturen. Naast het e-mailadres wordt ook uw IP-adres vastgelegd vanwaar u zich aanmeldde. Dit doen we om eventueel oneigenlijk gebruik tegen te kunnen gaan. Het e-mailadres blijft bewaard zolang u zich niet uitschrijft. U vindt onderaan elke nieuwsbrief een mogelijkheid om u uit te schrijven. Het e-mailadres wordt bij uitschrijven direct vernietigd.


Uw rechten
Volgens de privacywet heeft u onder andere het recht inzage te vragen welke gegevens we van u hebben opgeslagen, bezwaar te maken, correcties voor te stellen of een verzoek in te dienen uw gegevens te verwijderen. U kunt ons in al deze situaties of voor andere vragen bereiken via info@atelier-kleur.nl.


Wijzigingen
Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

naar boven naar boven