header
header
contact >> zoeken >>

 

foto

NIEUW

Work­shop
lampen­kap@home


Stof­feer thuis zelf uw
lampen­kap met onze
stap-voor-stap beschrijving
en online hulp!
 

vanaf € 53,50

nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief:

Velden met een * zijn verplicht.

ga

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden


Bestellen bij Atelier Kleur
Bij een bestelling van één van onze woonaccessoires via de website, mail of telefoon verbindt u zich automatisch aan de betalings- en leveringsvoorwaarden zoals op deze pagina beschreven. Na uw bestelling ontvangt u via mail een bevestiging als bewijs van uw bestelling.

Betalen van uw bestelling
Wanneer u Atelier Kleur een opdracht voor het stofferen van uw woonaccessoire geeft, vragen wij u om een aanbetaling van 25% van het offertebedrag. U betaalt uw bestelling of het resterende bedrag voor uw opdracht contant of via een Tikkie wanneer u de woonaccessoire bij ons afhaalt. U kunt het te betalen bedrag ook voor de afhaaldatum via de bank overmaken.

Leveren van uw bestelling
Uw bestelling bij Atelier Kleur kunt u op afspraak bij ons afhalen. Eventueel kunnen wij de woonaccessoire ook naar u versturen. De kosten voor het verzenden via PostNL of DHL zijn voor uw rekening.

Prijzen en aanbiedingen
De vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Alle aanbiedingen van Atelier Kleur zijn vrijblijvend. Atelier Kleur behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen.

Privacy

Atelier Kleur verzamelt met de organisatie van workshops, de website, het versturen van nieuwsbrieven en beantwoorden van mailberichten en telefoongesprekken in sommige gevallen persoonsgegevens. Volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens mag dat alleen als en zolang dat noodzakelijk is. Hieronder leest u hoe we daarmee omgaan.

Algemeen
Persoonsgegevens mogen alleen voor welbepaalde doeleinden worden gebruikt. De gegevens die we van u opgeslagen hebben, worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan hieronder aangegeven. Daarnaast kan er een wettelijke plicht gelden om gegevens te overhandigen aan overheidsinstanties. Wij houden ons aan de wettelijke regels die hiervoor gelden.

Opdrachten, bestellingen en workshops
Voor het inplannen en uitvoeren van opdrachten, bestellingen en workshops leggen we persoonsgegevens vast om u goed van dienst te kunnen zijn. We gebruiken deze gegevens alleen om het contact met u te onderhouden. Tijdens de workshop kunnen foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen - na uw toestemming tijdens de workshop - worden gebruikt op Facebook, Instagram en onze website.

Bezoek website
Zodra u de website bezoekt, leggen we uw IP-adres vast. Dat is noodzakelijk om de inhoud van de website naar u te kunnen verzenden. Daarnaast leggen we het IP-adres vast om mogelijk oneigenlijk gebruik van de website tegen te kunnen gaan en eenvoudige statistieken te kunnen bijhouden over het aantal bezoekers. Atelier Kleur gebruikt geen trackingcookies, ook niet van derde partijen.

Nieuwsbrieven
Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres opgeslagen. Het e-mailadres is noodzakelijk om u de nieuwsbrief te kunnen sturen. Naast het e-mailadres wordt ook uw IP-adres vastgelegd vanwaar u zich aanmeldde. Dit doen we om eventueel oneigenlijk gebruik tegen te kunnen gaan. Het e-mailadres blijft bewaard zolang u zich niet uitschrijft. U vindt onderaan elke nieuwsbrief een mogelijkheid om u uit te schrijven. Het e-mailadres wordt bij uitschrijven direct vernietigd.

Uw rechten
Volgens de privacywet heeft u onder andere het recht inzage te vragen welke gegevens we van u hebben opgeslagen, bezwaar te maken, correcties voor te stellen of een verzoek in te dienen uw gegevens te verwijderen. U kunt ons in al deze situaties of voor andere vragen bereiken via info@atelier-kleur.nl.

Wijzigingen
Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

up